Bel me voor een afspraak...

Vul uw naam en telefoonnummer in...

2eHANDSWINTERSPORTBEURS  INFORMATIE

Afhalen niet verkochte materialen

zaterdag 24 nov 9.00 - 16.00 UUR

Openingstijden van de beurs:

zaterdag 17 november 2018 9.00 - 17.00 uur & zondag 18 november 2018 9.00 - 16.00 uur

zaterdag 12 januari 2019 9.00 - 17.00 uur & zondag 13 januari 2019 9.00 - 16.00 uur

De tweedehandswintersportbeurs organiseren wij al sinds 2005. Wij hebben de grootste echte 2ehandswintersportbeurs in de regio en wij hebben hier een goede naam in hoog te houden! Tijdens deze beurs gaan er ongeveer 2500 artikelen van klanten door onze handen. Om deze beurs zo succesvol mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal regels waaraan iedereen zich moet houden. Lees daarom ons reglement goed door!

Al jaren werken wij met een vast team medewerkers die ook verstand hebben van de materialen zodat wij ook bij de verkoop én aankoop van het 2ehands materiaal je goed kunnen adviseren. Dat vinden wij belangrijk zodat je geen geld uitgeeft aan materiaal waar je niets aan hebt.Echt de moeite waard!

Wat moet je doen als je deelnemer bent?

1) Lees eerst het reglement goed door

2) Heb je dan nog vragen, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

3) Haal je zolder leeg en vul het artikelformulier thuis in

4) Kom tijdens de speciale inlever dagen naar De Skiwinkel Hoofddorp en breng je materialen

Wat moet je doen als je wilt kopen?

1) Bedenk dat het een populaire beurs ism die druk beozhct wordt. Wij geven nummers af bij de deur zodat het overzichtelijk blijft, maar waardoor je wel soms even moet wachten om naar binnen te mogen.

2) Bel ons niet voor informatie, dit kost ons teveel tijd en wij willen zo graag iedereen helpen maar kunnen niet van te voren vertellen wat we in welke maten hebben staan. Dat we genoeg hebben kunnen we je na 13 jaar ervaring wel toezeggen. Maar ook bij ons geldt: wie het eerst komt...

3) Dus wil je als eerste naar binnen, kom dan zaterdag vroeg

Deel deze pagina :-)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn